MMA-Revyen har blitt medlem av Patreon

MMA-Revyen var den første norske podcasten om MMA, og har vært et tilbud for norske MMA-fans i noen år nå. Det er vanskelig å oppnå økonomisk suksess. Mediebedrifter må enten selge innholdet sitt (sette opp betalingsmur), eller selge lytterne sine (reklamesalg) for å ha inntekt. Reklamemarkedet er svært svakt og medier sliter.

MMA-Revyen på Patreon

Det eneste av tilbud vi i MMA-Revyen har mottatt (som har vært av en størrelse man måtte ha tatt alvorlig) var innholdsmarkedføring (content marketing), og det har vi avfeid på prinsipielt grunnlag. Vi vil ikke at penger skal styre hva vi lager og skriver om. Det eneste som skal styre det er hva vi og lytterne/leserne bryr seg om.

Vi har skjønt at det reklameinntekter sannsynligvis ikke kommer til å være inntekten som hjelper oss videre.

Betalingsmurens alternativ

Vi har valgt å gi lytterne og leserne våre muligheten til å støtte oss med Patreon. Som medieforbrukere har vi i dag større anledning til å velge ut hvem som skal få mediekronene våre.

De fleste av lytterne våre bruker sikkert penger på de store utgiftene tilknyttet å være en norsk MMA-fan. Dere har sikkert Viaplay-abonnoment og kanskje til og med konto på Fight Pass. Dersom du synes MMA-Revyens nisjetilbud for norske MMA-fans er verdt å støtte opp om så ber vi deg vurdere å støtte oss gjennom Patreon.

Patreon fungerer slik at du velger et maksbeløp i måneden, for eksempel femti kroner. For hver gang vi publiserer noe vi lager (en podcast eller en tekst) så betaler du et lite beløp. Maks-grensen har du allerede satt, det var femti kroner.

Fra Patreon:
Patreon er en folkefinansieringsplatform populært for videoskapere på youtube, musikere, og tegneserieskapere. Det gjør at kunstnere* kan få støtte direkte fra sine fans på regelmessig basis, eller hver gang de legger ut nytt innhold.

Bli Patreon-støtter av MMA-Revyen

Støtt oss med det du mener vi fortjener. Gjør slik:

Gå inn på patreon.com/mmarevyen, og trykk “Become a patreon”. Derfra velger du hvor mye du ønsker å støtte oss med. På forhånd tusen takk for at dere gir oss muligheten til å fortsette å levere MMA-stoff på norsk til dere lyttere.

*Vi brukte ikke ordet kunstnere.

Leave A Comment