"Hva er det?". Andreas Roaldsnes bak, Anders Kvaal foran.

MMA-Revyen – Episode 120 – 30.01.2016

I episode 120: Profilerte mediefolk i studio, ramsalt kritikk av konebankere og en potensiell norsk storkamp.

I ukens episode er Andreas og Torstein på arbeidsreise til Oslo, og har med VGs Per “Spoiler” Opsahl og TV3s Anders “Et voldsforherligende svin” Kvaal til en helaftens podcast.

Vi snakker om Anders Kvaals dokumentarprosjekter, og hans ønske om å lage MMA-TV. Vi tar også opp hvordan Per Opsahl er folkefiende nummer én hver søndag, og hans metode for å håndtere alle som syter på internett. Vi graver oss også ned i en lengre debatt om hvorvidt utøvere som tidligere er dømt for vold bør få lov til å gå kamper.

I lytterspørsmålsdelen diskuterer vi Conor McGregors pressekonferanse og muligheter mot Rafael dos Anjos. Var silkeskjorten stilig eller stygg? I tillegg diskuterer vi Alexander Gustafssons skifte fra teamet sitt i Sverige til Alliance MMA. Er dette det svensken trenger for å revitalisere karrieren sin?

Selvfølgelig diskuteres helgens UFC on Fox. Anthony Johnson mot Ryan Bader, og Josh Barnett mot Ben Rothwell. I tillegg Sage Northcutt, som det fenomenet han nå faktisk er.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment