Overraskelser, mørke tanker og naive innstillinger preger ukens sending.

MMA-Revyen TnT – 16.12.2015 – Episode 117

I episode 117: UFC 194, grappling-breakdown av de store kampene og Brasil på steroider.

I årets siste MMA-Revyen har vi med Eivind Windsrygg for å fordøye, dissekere og drøfte UFCs superhelg. Vi snakker om hvorvidt Rose Namajunas dominans av Paige VanZant var en overraskelse eller ikke. Noen virket svært imponert over Rose, andre svært lite imponert over Paige. Vi prøver å komme til bunns i hvorvidt det egentlig er imponerende å ta tilbake toppkontroll selv om man feiler på en armbar, eller om BJJ-nivået i UFC jevnt over bare er for lavt.

Vi snakker selvfølgelig om UFC 194, og hvordan Demian Maia nok en gang viste at man må være på det aller høyeste nivået for å komme forbi han. Betyr dette at Maia, med sine 38 år og syv seiere i weltervekt er på vei mot en tittelkamp? Vi går også inn på Luke Rockhold og Chris Weidmans tittelkamp, og hvor imponert vi er over Luke Rockhold. Viser dette at “iron sharpens iron”, og at Weidman åpenbart mangler gode nok treningspartnere?

I lytterspørsmålssegmentet snakker vi om Jack Hermansson. Etter seieren i helgen er han 11-2. Bør han da få en mulighet når UFC skal til London i februar? I tillegg tar vi opp den noe svake trenden blant brasilianske utøvere etter at de nye USADA-reglene kom på plass. Det virker til å være en korrelasjon, men kan vi påvise kausalitet? Vi går selvfølgelig inn på kampen mellom Junior dos Santos og Alistair Overeem, samt tittelkampen kommende helg mellom Rafael dos Anjos og Donald Cerrone.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment