Nye folk, nye poseringer. Men podcasten er hakket mindre klein.

MMA-Revyen TnT – 06.10.2015 – Episode 111

I episode 111: UFC 192, 2fat2fight og en Englands-tur med blandede følelser.

Historiens første MMA-Revyen med Torbjørn Madsen og Torstein Sandaa-Johansen, kalt MMA-Revyen TnT. Nytt format, nye folk, samme gamle humor. Vi forteller litt om hvordan strukturen fremover blir, og om dere får høre fra Andreas i nærmeste fremtid.

Vi snakker om UFC 192, og det som i noens mening var en veldig jevn kamp mellom Daniel Cormier og Alexander Gustafsson. Hva er veien videre for svensken? Finnes det noen realistisk vei til ny tittelkamp for Gus? Vi tar også for oss Sage Northcutt, den superheltbygde texaneren som alle snakker om, og hva vi ville gitt for å ha kroppen til Ryan Bader.

Torbjørn forteller om turen til England, og hans fravær av kamp. Vi får også høre om Edvin Eldholms triumf, en kamp som ble kåret til fight of the night av et MMA-nettsted. Torbjørn er ikke sur lengre, men har veldig lyst på en kamp fort. Vi tar også for oss Emil Weber Meeks neste kamp. Hvor viktig vil en seier være her?

Selvfølgelig snakker vi om helgens største nyhet, Johny Hendricks tyngdeproblem. Dana White omtalte han som mellomvekter i tiden etterpå, men er det en god idé? Bør ikke Hendricks heller hoste opp litt ekstra penger, og ansette Mike Dolce igjen?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment