Alexander Jacobsen viser at formen fortsatt er frisk og fin etter 15 sekunder med MMA.

MMA-Revyen – 21.05.2015 – Episode 102

I episode 102: Edvin Eldholm, Alexander Jacobsen og UFC 187.

I ukens episode av MMA-Revyen har vi tatt en prat med proffighter Edvin Eldholm. Edvin skal gå sin tredje proffkamp i helgen, og jakter sin andre seier og et permanent skift over til “positiv record”-siden i MMA. Han møter Adam Procter i den britiske promosjonen Made 4 the Cage, og vi snakker med han om engelske MMA-organisasjoner, stilmessige utfordringer og det bergenske MMA-miljøet.

I lytterspørsmålsdelen prøver vi å avgjøre endestasjonen til hypetoget til Neil Magny. Hvor skal det, og hvor kan man egentlig hoppe på? Vi tar også opp Nevada Athletic Commission sin nye lovgivning om utestengelser tilknyttet doping, Stefan “The Whitest Boy Alive” Struve sitt plutselige skift til Blackzilians og den svært forventningsladede, nylig kunngjorte kampen mellom Lyoto Machida og Yoel Romero.

I studio har vi med oss Alexander Jacobsen, som lørdag 16. mai vant sin kamp i Superior Challenge 12 i Malmö via TKO etter 15 sekunder. Alexander er nå 2-1 som proff, og vi snakker om helgens kamp, mulighetene for ny kamp allerede i juni og om hvordan Alexander alltid heier litt på the Bad Guys.

Vi tar selvfølgelig for oss UFC 187. På tross av at Jon Jones ble strøket og Khabib Nurmagomedov skadet, er det haugevis med MMA den jevne fan kan kose seg med. Vil den unge dinosauren Vitor Belfort skuffe 3/4 av studiobesetningen ved å stikke av med seieren, eller kan the Chris Weidman stryke enda en brasiliansk legende av listen? Har Anthony Rumble Johnson kraften til å knocke ut Daniel Cormier, eller får vi se nok en klinisk brytefest fra den tidligere tungvektsmesteren i Strikeforce?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment