Hovedinstruktør i Bergen Grappling, Eivind Windsrygg, er gjesteprogramleder i episode 94. Andreas og Torstein fyller sendingen med Phantom-taps.

MMA-Revyen – 18.03.2015 – Episode 94

I episode 94: Emil’s kamp i Polen, UFC 185, Simeon Thoresen og UFC Maia vs LaFlare.

I ukens episode av MMA-Revyen tar vi for oss Emil Weber Meeks ufortjente tap i Polen mot Piotr Danielski. Vi snakker også om at Meek, Thomas Formo og Håkon Foss alle har reist til Las Vegas for å være med på The Ultimate Fighter sesong 22 tryouts.

Ukens lytterspørsmål tar for seg flere vinklinger på kampene fra UFC 185. I tillegg snakker vi om nordmenne som har gått kamp i Bolton i helgen. Vi har med oss hovedinstruktør på Bergen Grappling Eivind Windsrygg i studio, og går i dybden på potensielle BJJ-utøveres muligheter til å hevde seg i MMA. Vi fortsetter også føljetongen vår om Eddie Bravo som foregjenger for offensiv grappling i MMA.

Sverre har tatt en prat med Simeon Thoresen, eneste nordmann med seier i UFC. Han snakker om sin kommende kamp, mangelen på hovedtrener på Frontline og hvordan det er å styre sin egen treningshverdag som toppnivå MMA-utøver.

UFC tar turen til Rio de Janeiro denne helgen, og serverer oss et under gjennomsnittet interessant kort. Vi navigerer deg gjennom de eventuelt interessante kampene her, og gir deg en oversikt over hva du egentlig trenger å bruke tiden på lørdag natt.

Leave A Comment