MMA-Revyen – 18.02.2015 – Episode 90

I episode 90: Joachim Tollefsen, Mohsen Bahari, UFC Fight Nights.

I ukens MMA-Revyen er en solbrun Andreas tilbake fra Gran Canaria og Torstein og Sverre kan returnere til sine vante roller i studio. I anledning Andreas sin retur fra Gran Canaria kommer også en personlig nyhet.

Vi har fått gleden av å prate med  Mohsen Bahari og Joachim Tollefsen fra Frontline Academy. Joachim Tollefsen tok steget til proff i desember i fjor og har en ny kamp planlagt allerede 28 mars i England.

Mohsen Bahari hadde også en kamp planlagt samme dag i Cage Warriors 75, men grunnet endringer i CWFCs lederskap er kampen utsatt. Grunnet utsettelsen ble Mohsen gitt anledning til å ta en kamp i andre organisasjoner. Resultatet ble en catchweigth-kamp på 80 kilo mot KSWs weltervektsmester, Borys Mankowsky, lørdag 21. februar. Kamp streames på KSWTV.com. Bahari teaser også spennende endringer hos Frontline.

Nok en gang har vi fått inn en hel rekke gode spørsmål til ukens lytterspalte. Her blir spørsmål som kvaliteten på UFC sine kort, debuten til Benson Henderson i weltervekt, Frank Mir og Antonio Silvas framtid i UFC og vinneren av Uriah Faber og Frankie Edgar behandlet.

Mot slutten av sendingen kjører vi en liten analyse av noen utvalgte kamper på UFC on Fox : Mir vs Silva.

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment