– Trenger én eller to kamper til

Det sier UFCs matchmaker Joe Silva om Emil Weber Meek.

 

 Ventet på kamp siden august

Emil Weber Meek har vært ufrivillig inaktiv de siste månedene, og skrev nylig om problemene på bloggen sin hos nettavisen. Spørsmålet som hjemsøker fightere har også plaget ham: når skal du gå kamp?

– Jeg er glad folk spør, det er jeg, sier Meek. Samtidig er det slik at presset begynner umiddelbart etter sist kamp. Siden det utrolige året 2013, der Meek tok fire seire på fire forsøk, har han vært plaget av skader i 2014, og beskriver en situasjon der han nesten er desperat etter å få seg kamp.

UFC i Sverige rundt hjørnet

Som et av Norges mest vellykkede prospekter innen MMA dukker spørsmålet om UFC opp ved jevne mellomrom for fighteren, særlig når UFC kommer til Sverige. Denne gang er det intet unntak. MMAViking.com gjorde 25-åringen en tjeneste ved å argumentere for at det beste UFC kunne gjøre for å drive opp billettkjøpet var å sette en nordmann på kortet. Med et ess i ermet tok Meek kontakt med UFCs mektige matchmaker Joe Silva. – En eller to kamper til mot gode motstandere, var svaret han fikk.

Ser etter stabilitet i Cage Warriors

Meek sikter nå på stabilitet i Cage Warriors. Den store europeiske organisasjonen, med base i England har gode tv-avtaler, en solid weltervektsdivisjon med gode navn og kan tilby hyppigere kamper enn eksempelvis Superior Challenge.

– Cage Warriors kan gi meg den stabiliteten jeg ønsker, avslutter Meek.

Leave A Comment