MMA-Revyen – 04.06.2014 – Episode 74

Gjest: Edvin Eldholm (1-1), Bergen Cagefighters og Tommy Claussen (2-0) fra Prestige MMA I denne ukas episode snakker vi om Rustam Khabilovs sjanse på mannen som ligger an til å få flest decisions på rad i UFC, nemlig Benson Henderson. UFN 42 er kjempesolid, men med få åpenbart store navn. Hvem vil utpeke seg mest i Albuquerque? Vi skal høre fra to av Norges nyeste MMA-proffer. Tommy Claussen fra Fredrikstad og Prestige MMA er med på telefon. Vi får også inn bergenske Edvin Eldholm fra Bergen Cagefighters i studio og snakke om hans seier i England denne helgen. Cage Warriors sin sommeravslutning, nemlig supersaturday er rundt hjørnet. Vi får flere tittelkamper, blant annet Jack Hermanssons kamp om middelvekt-trona, og vi får sjå Mohsen Bahari mot Benny Alloway og Simeon Thoresen mot Jake Bostwic Er Jon Jones en pyse, og har lytterne troen på Mousasi i toppen av Middleweight? Svaret får du i begynnelsen av episoden i lytterkontakt. Spørsmål til mma@srib.no

Leave A Comment