MMA-Revyen – 05.03.2014 – Episode 63

Gjest: Landslagssjef Jakob Løvstad. I denne ukens MMA-Revyen tar vi for oss det overraskende gode UFC Macao-kortet, der man ikke trenger å ha vunnet særlig mange kamper for å delta, og Dong Hyun Kim igjen viste hvorfor han er topp ti i weltervekt. UFC London er rundt hjørnet. Med så mange skandinaver på ett kort kan linjen mellom ekstrem opptur og ekstem nedtur være skarp, og Alexander Gustafsson står ovenfor en kamp han burde vinne, som ofte er det farligste i MMA. Det norske amatørlandslaget i MMA vant 4-2 mot England den 2.mars. Landslagssjef Jakob Løvstad forteller en fargerik historie i studio. MMA-Norway samlet nylig MMA-miljøet i Norge sine reaksjoner på bannlysingen av TRT. MMA-Revyen gjennomgår reaksjonene og oppsummerer TRT-eraen i MMA, som forhåpentligvis kan legges bak oss. Spørsmål eller kommentarer til lyttersegmentet: mma@srib.no Alt innhold på mmarevyen.no

Leave A Comment