MMA-Revyen – 05.12.2013 – Episode 53

Intervjuer: Andreas Hoftun, John Olav Einemo, Jakob Løvstad. I denne ukas MMA-Revyen: Vi går gjennom detaljene rundt TUF-finalen, som gav oss vår første kvinnelige TUF-vinner. Både Holdsworth og Pena overbeviste, men som forventet var det Nate Diaz som stjal showet. Vi skal også høre fra instruktørene fra den første samlingen av MMA-landslaget, som fant sted på Lørenskog hos Novus Academy, samt snakke med kollega Sverre Humberset Hagen, som rapporterte fra samlingen om hans opplevelser derfra. Vi skal også se over Fight Night 33 fra Australia, der mange tungpustede heavyweights (og Shogun Rua) skal ut i aksjon, på det som ser ut som et lovende Fight Night-kort. Som vanlig starter vi med lytterspørsmål og ukas poll, der Dana White og Ronda Rousey står i fokus. Spørsmål og kommentarer til mma@srib.no

Leave A Comment