MMA-Revyen – 30.10.2013 – Episode 48

I denne ukas utgave av MMA-Revyen: VI snakker vi om de store temaene som rører seg etter Machidas seier i FN 30 i Manchester, diskuterer noen av de kommende kampene som nettopp har blitt kunngjort, dessuten går vi kjapt gjennom det som er verdt å få med seg på UFC Fight For The Troops. Vi skal også høre den avsluttende delen av landslagsserien vår, der vi i dag skal høre fra Berat Berisha fra Novus Academy og Andreas Lagaard fra Frontline Academy. Berisha og Lagaard er kandidatene som stiller til tungvektsklassen i det norske landslaget, den eneste klassen kandidaten enda ikke er kjent, et problem MMA-Revyens redaksjon løste med et intervju med begge kandidatene. Vi starter som vanlig sendingen med å høre innom lytterne våre i ukas poll og ukas spørsmål og dagens temaet rører hovedsaklig innom at middleweight i UFC har blitt spennende igjen. Vi setter alltid pris på spørsmål fra lytterne. Send epost på mma@srib.no

Leave A Comment