MMA-Revyen – 09.10.2013 – Episode 45

Gjester denne uken: Otto Knudsen, sjef for European MMA, Thomas Rye Eriksen, kommunikasjonsansvarlig i det Norske MMA-Forbundet, Ståle Nyang, manager for EUMMA-nysignerte Tor Andre Thomassen og Kristian Skogmo, flyweight i det norske landslaget fra MMA-Trondheim. I denne ukens utgave av MMA-Revyen hører du intervju med Otto Knudsen, sjef for MMA-organisasjonen European MMA, en av Skandinavias mest lovende MMA-promotører. Han forteller om norgessatsningen, TV-avtalene og om norske nysigneringer. Hør også Ståle Nyang, manager til EUMMA-nysignerte Tor Andre Thomassen fortelle om avtalen med EUMMA, utviklingen på Novus Academy og kommende prospekter. Dessuten fortsetter serien “MØT LANDSLAGET” og denne uken hører vi fra flyweight-håpet Kristian Skogmo fra MMA-Trondheim. Vi starter sendingen med ukas poll og ukas lytterspørsmål, og får hjelp fra NMMAFs Thomas Rye Eriksen til å sortere dårlige fra gode argumenter når det gjelder legaliseringen av MMA.

Leave A Comment