Coolbet-tipset: UFC Fight Night Iaquinta vs Cowboy

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC Fight Night Ottawa i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Følg alle prediksjonene, og se modellens presisjon på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Hør om helgens UFC-kort i MMA-Revyens podcast.

Du vet at Jack Hermansson og norsk MMA har tatt mye plass i livet og bevisstheten når en kamp som Al Iaquinta mot Donald ‘Cowboy’ Cerrone kommer snikende på en, men sånn har det jaggu vært de siste ukene. Likevel får vi et ganske greit kort nå til helgen underholdningsmessig, om ikke fullt så bra bettingmessig.

Enten/eller

Vi har nok en helg med lite diskrepans mellom modellens prediksjoner og Coolbet sine odds. På et kort med noe begrenset antall predikerbare kamper er det kun ett tilfelle av uenighet mellom Coolbet og modellen, og det er Derek Brunson i kampen mot Elias Theodorou. Brunson er litt vanskelig å bli klok på – enten knocker han ut motstanderen i første runde, eller så blir han selv knocket ut i første runde. Brunson har gått 14 kamper i UFC, og kun fire av dem har vart lengre enn en runde (!!). Motstanderen hans er nesten en perfekt motvekt: ti kamper i UFC, der kun to av dem ikke har gått til dommeravgjørelse. Vi har altså en situasjon der en utøver som avslutter eller blir avsluttet møter en utøver som aldri gjør noen av delene. Brunson er svakt favorisert i modellen med 59 % seierssannsynlighet, mens Coolbet har ham som underdog på 1,98 i odds. I praksis er det nærmest dødt løp, men jeg plukker Brunson som den første på en dobbelkupong.

Merab Dvalishvili er topdog hos Coolbet, men modellen ham som en betydelig sterkere favoritt med seierssannsynlighet på 78 %. Til 1,62 i odds syns jeg det er et greit bet.

Kniven på strupen

Gode, gamle Cub Swanson har levert prima UFC-underholdning i åtte år, men har denne helgen litt kniven på strupen. Han har tapt tre kamper på rad, og kan nok langt på vei antas å kjempe for plassen sin i UFC denne helgen. Ser vi på utøverne han har tapt mot i det siste, er imidlertid det motstand av ypperste klasse: Brian Ortega, Renato Moicano og Frankie Edgar. Modellen tror Swanson skal tape enda mer enn det Coolbet tror, men jeg velger å gå imot både modell og Coolbet her og sette en singel på Cub. Jeg tror ikke han er ferdig, og jeg tror ikke han kommer til å gå ut av UFC med fire strake tap.

UFC kan du alltid se på Viaplay!

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg. Siden vi startet med Coolbet-tipsene våre har modellen hatt en profitt på 20 %.

Leave A Comment