Kevin Lee møter veteranen Rafael dos Anjos

Coolbet-tipset: UFC Fight Night dos Anjos vs Lee

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC Fight Night Rochester i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er eit samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Før kvart UFC-stevne predikerar Andreas vinnarane i kvar av kampane med sin prediksjonsmodell. Dokumentasjon av modellen kjem snart til mmarevyen.com, og du kan følge alle prediksjonane på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekk vi ut dei mest interessante kampane fra prediksjonsmodellen der vi trur Coolbet bommar.

Helgas UFC-kort som går natt til søndag kan du sjå live og i opptak på Viaplay!

Lee

UFC reiser for første gong til Rochester i delstaten New York. Det er ikkje akkurat det mest spektakulære kortet UFC gir oss. Kanskje UFC tek hensyn til den norske 17.mai- feiringa og gir eit litt mindre profilert stevne? Men litt kjente utøvarar er det likevel. Kevin (ikkje Jet) Lee går i helga sin første kamp i weltervekt etter turbulent tid i lettvekt. Ikkje berre har han gått på tap, men han har også slitt med vektkravet, som gjer det naturleg å gå opp. Men noko ekstremt lett kamp får ikkje Lee. Det er ingen ringare enn Rafael dos Anjos som skal ønske han velkommen. Så kva sei vår eminente prediksjonsmodell om kampens utfall? Jau, at Kevin Lee er storfavoritt! Coolbet derimot gir omtrent identisk odds til både Lee og dos Anjos, 1.92 og 1.93 respektivt.

Difor blir det enkelt:

Kevin Lee defeats Rafael dos Anjos til 1.92 i odds.

Sjekk ut vår ferske podcast her!

Double trouble

Skal vi prøve å etablere litt sunnmørsk gevinst må vi køyre ein dobbel. Prediksjonsmodellen plasserar Sijara Eubanks som ein soleklar favoritt mot Aspen Ladd. Eit utfall som står i full kontrast med Coolbet! Coolbet har faktisk Eubanks som underdog gir henne ein generøs odds på 3.4 (!!!). Difor:

Sijara Eubanks def. Aspen Ladd + Kevin Lee def. Rafael dos Anjos til 6.53 i odds

 

Leave A Comment