Coolbet-tipset: UFC 237

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC 237 i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Følg alle prediksjonene, og se modellens presisjon på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Hør om helgens UFC-kort i MMA-Revyens podcast.

Rose Namajunas forsvarer beltet sitt for andre gang natt til søndag, og hun gjør det mot Jessica Andrade, en av de kvinnene jeg syns er skumlest i vektklassen hennes.

Rose tar mange slags sjanser her. Hun forsvarer tittelen sin i Brasil, og det er sjeldent en god idé for en amerikaner. Det er litt rart også. De fleste vil gå kamper nært hjemmebane når de først er kommet i en posisjon der de har innflytelse på slike ting, men Rose kjører på i Brasil. Jeg vet ikke om det er et godt tegn.

Coolbet har nesten helt lik odds på Andrade og Namajunas, og jeg har ikke tenkt å røre den kampen, selv om modellen min favoriserer Rose en del. Til tross for at hun er mester og slo Jedrzejczyk to ganger er Rose noe uprøvd (kult å si etter jeg nettopp tok forbehold med to enorme prøvelser, altså Jedrzejczyk to ganger!). Hun har bare åtte kamper i UFC og utvikler seg hele tiden.

Anderson Silva går også på kortet og sa ja til å møte Jared Cannonier. Jeg tenker unødvendig galskap, men jeg hører Anderson hviske is normal i bakgrunnen. I tillegg møter Jose Aldo den unge, tøffe og oppadstormende Alex Volkanovski. Tittelkampen mellom Rose og Andrade mangler ikke akkurat oppbacking.

Hvem har ikke Coolbet satt skikkelig pris på?

Det er mange kamper der det er samsvar mellom oddsen som Coolbet har satt og min modell. Vi har stadig truffet bedre i oddstipsene våre i MMA-Revyen, og litt av grunnen er at vi har fulgt metoden i oddsbloggen tettere og tatt litt færre dumme (dog underholdende) sjanser. Oddsbloggen tjener stabilt penger på tipsene (30 %).

I dag kan vi ikke helt følge denne metoden. I stedet velger vi noen som er undervurdert. Modellen min sier at Rose Namajunas har en solid edge på Andrade. Jeg skrev over at jeg aldri kom til å røre denne kampen, gjorde jeg ikke? Det kan være verdt det. Modellen min anslår sannsynligheten for Namajunas-seier som 63 prosent (omtrent 1.6 i odds). Hos Coolbet er hun nesten helt even money. Rose til 1.9 gir oss dermed en fin liten margin. Det kan hende vi angrer, men det er dessuten alltid gøy å ha en stake i hovedkampen.

Det er nemlig mulig at stilen til Rose passer godt mot Andrade, all statistikk til sides. Rose evner å holde distanse og er lang. Det er ting Andrade slet med mot Jedrzejczyk, for eksempel. Men stilmessig breakdown vil jeg overlate til andre og holde meg mest til statistikk.

I dag går vi for en simpel kupong. Rose Namajunas def Jessica Andrade for 1.9 i odds. 

Det kan være fristende å koble denne med en Anderson-seier. Anderson og Cannonier er nær 50-50 i modellen min, og man får litt for å gå for Anderson, men jeg vil ikke akkurat anbefale det.

Kos dere med kampene!

UFC kan du alltid se på Viaplay!

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg. Siden vi startet med Coolbet-tipsene våre har modellen hatt en profitt på 20 %.

Leave A Comment