Coolbet-tipset: UFC St.Petersburg

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC St.Petersburg i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Følg alle prediksjonene, og se modellens presisjon på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Tilbake til meat and potatoes

Forrige UFC var en kveld med kamper som tåler å bli sammenlignet med de beste kampene i UFCs historie. Nå skal vi tilbake til “meat and potatoes”-hverdagen i UFC, når organisasjonen skal ta seg en ny tur til Russland. Det er mange “svarte navn” på wikipediasiden, gitt. Mange av fighterne er debuterende, og kortet er så tynt at UFC ser seg nødt til å promotere Roxanne Modafferi, også kjent som “The Happy Warrior”. Da vet man at det har gått langt (ingenting imot Roxanne, for øvrig).

Hovedkampen er litt interessant og byr på to rangerte tungvektere. Det er ikke en kamp i MMA-Revyens ånd, likevel, da Oleinik og Overreem er rangert som nummer 9 og 7, og det dermed er lite å hente for vektklassens videre utvikling. Det er heller ikke mange gode muligheter oddsmessig, men vi har jammen klart å karre oss frem til noen!

Dobbel

Marcelo Golm (mannen som ser mest ut som en baby i UFCs tungvektsdivisjon) er underdog hos Coolbet, men stor favoritt i min prediksjonsmodell. Min modell er blind for følelser, så prediksjonen hviler utelukkende på kampstatistikk. Golm har helt greie stats, men Pavlovich har shit for stats. Grunnen til dette er at Pavlovich debuterte i UFC i sin forrige kamp med 12 seire og ingen tap i sin pre-UFC historikk og ble matet til Overeem. Alistair Overreem kjørte over Pavlovich. Med kun en kamp – en overkjøring – i UFC blir det dårlige stats. Han ble sannsynligvis matet til Overreem fordi matchmakerne hadde troen på ham. Nå som Pavlovich blir gitt Golm, en UFC-fighter med blandet suksess, tror tydeligvis oddsmakerne at Pavlovich skal skinne.

Jeg følger prediksjonsmodellen min blindt. Det er fordi den vanligvis har rett, også i tilfeller som Golm-Pavlovich, der modellen og oddsmakerne er på kant. I tillegg har jeg mer tro på erfaring enn uforløst potensial. Golm har vunnet kamper i UFC, og det har ikke Pavlovich. Jeg vet ingenting om hvordan stilene deres matcher, men jeg vet i alle fall det.

Jeg har ikke lyst å satse kun på Golm. Jeg tar litt risiko, så jeg kan like gjerne ta litt til (selv om det egentlig ikke funker slik!). Jeg tror Alistair Overreem har alt som skal til for å stoppe Aleksei Oleinik. Modellen min og Coolbet er enige om at Overreem er favoritten. Vi har plass til en favoritt-underdog-kombo!

Ukas kupong blir dermed: Overreem def Oleinik og Golm def Pavlovich til 4.4 i odds.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg. Siden vi startet med Coolbet-tipsene våre har modellen hatt profitt på 20 %.

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg, og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment