Jacare vs Hermansson (foto: Youtube)

Coolbet-tipset: UFC Fight Night Jacare vs Hermansson

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC Florida i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er eit samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Før kvart UFC-stevne predikerar Andreas vinnarane i kvar av kampane med sin prediksjonsmodell. Dokumentasjon av modellen kjem snart til mmarevyen.com, og du kan følge alle prediksjonane på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekk vi ut dei mest interessante kampane fra prediksjonsmodellen der vi trur Coolbet bommar.

Helgens UFC-kort kan du se på Viaplay!

Lytt på vår ferske podcast her!

Jack-attack!

Så er vi her igjen! Det tok ikkje lang tid før vår eigen Jack Hermansson skal gå kamp igjen. Hermansson knuste David Branch på kort tid 30.mars og har fått sjølvaste Ronaldo “Jacare” Souza som sin neste motstandar – berre ein knapp månad seinare. Ei fantastisk anledning for Jack å skyte opp rangeringslista! I motsetning til David Branch, er Jacare eit av dei største namna i mellomvekt-divisjonen, takka vere eit saftig høgt grapplingnivå. Det blir altså ingen walk in the park akkurat. Dette er reflektert hjå Coolbet som har Jacare som favoritt. Prediksjonsmodellen derimot meinar Jack Hermansson slår Jacare, noko som passar oss bra ettersom ein siger gir god odds. So, why not? Den ni år yngre Hermansson er trass alt i knallform, og med sine gode bryteferdigheiter kan skape trøbbel for Jacare sine nedtakningsforsøk.

Vi går difor for ein singel-Jack:

Jack Hermansson def. Ronaldo Jacare Souza til 2.78 i odds.

Dobbel

Med Jack Hermansson som utgangspunkt slenger vi på storfavoritten i prediksjonsmodellen, tungvekteren Greg Hardy, med siger mot Dmitrii Smoliakov. Dessverre er også Hardy Coolbet sin favoritt, noko som gir lav odds. Men hei, vi køyrer konservativ betting med eit trygt val!

Vekas kupong blir: Jack Hermansson def. Ronaldo Jacare Souza og Greg Hardy def. Dmitrii Smoliakov til 3.73 i odds.

 

Sjå resten av prediksjonane og sannsynlegheit for siger for kvar utøvar på MMA-Revyens oddsblogg

Leave A Comment