Coolbet-tipset: UFC 236

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC 236 i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Følg alle prediksjonene, og se modellens presisjon på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Da var vi her igjen! Storkort, tittelkamper, dramatikk, historier – alt vi elsker med UFC. I tillegg en ny helg med mulighet for å tjene litt til krydder i tilværelsen, og slikt liker vi jo nesten like godt som Dana White selv gjør det!

Dobbel

Dessverre har vi en ny helg der Coolbet og modellen er relativt enige. Favorittene hos Coolbet er favoritter i modellen, bare enda sterkere favoritter. Vi har faktisk kun to tilfeller der modellen og Coolbet er uenige, men uten at det gir de store Shogun-utbetalingene. Vi plukker én av dem til dobbeltspillet, og det er Ovince Saint Preux. Kongen av Saint Preux-choke møter Nikita Krylov, og har i skrivende stund 2,02 i odds på seier. Modellen gir en 70 % sannsynlighet for OSP-seier, som gjør meg overbevist om at han er mannen som skal pryde første rad i dobbeltspillet.

Det er mulig det er hjertet mitt som snakker her, men jeg vil også ha med Israel Adesanya. Jeg har kjøpt NSB (Vy?) Komfort-billett på det hypetoget, og har vondt for å tro at Kelvin Gastelum skal klare å stoppe ham. Coolbet har seiersodds på Adesanya på 1,53, mens modellen gir ham en seierssannsynlighet på 76 % (som gir en implisitt odds på 1,32). I mangel på underdogs der modellen har troen syns jeg Adesanya er et godt valg som rad to i dobbeltspillet.

Enkel

Nei. Ikke denne gangen. Matt Frevola er svakt favorisert av modellen over Jalin Turner (52 % sannsynlighet for seier), og en svak underdog hos Coolbet. Men jeg syns ikke det er nok til å risikere dine ærlig tjente penger, kjære leser. Spar dem til neste uke, det kan være det er bedre da!

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg. Siden vi startet med Coolbet-tipsene våre har modellen hatt profitt på 20 %.

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg, og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment