Skjermdump: Youtube

Coolbet-tipset: UFC Nashville

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC Fight Nashville i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Følg alle prediksjonene, og se modellens presisjon på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Dobbel

Godt utgangspunkt denne uken. Vi har et par utøvere som er sterkt favorisert av modellen, og samtidig store underdogs hos Coolbet. Den aller sterkeste i kategorien her er Steven Peterson. Peterson er 1-1 i UFC så langt, og er underdog med 3,20 i odds mot Luis Pena. I følge modellen er Peterson den største favoritten på kortet etter Alexis Davis med 78 % sannsynlighet for seier. Peterson blir nummer én på dobbelkupongen.

Neste utøver på den doble er JJ Aldrich. Sluggeren JJ har hele 74 % sannsynlighet for seier over Maycee Barber, og Coolbet har henne som en 2,68 underdog. Sammen på en dobbelkupong gir dette en potensiell gevinst på 8,58, som er ganske bra for to utøvere med en såpass overveldende sannsynlighet for seier.

Singel

Jussier Formiga kommer fra tre strake seiere, mot blant annet Ben Nguyen og Sergio Pettis. Likevel er han, smått utrolig nok, underdog. Modellen har Formiga som favoritt med 57 % seierssannsynlighet, mens Coolbet gir Formiga 2,35 i seiersodds. 56 % sannsynlighet betyr i praksis en “pick em”-fight, men som singel mener jeg Formiga er verdt risikoen til den potensielle inntjeningen.

Dermed får vi følgende kupong til UFC Nashville:

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg. Siden vi startet med Coolbet-tipsene våre har modellen hatt profitt på 20 %.

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg, og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment