Coolbet-tipset: UFC London

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC Fight London i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Følg alle prediksjonene, og se modellens presisjon på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Mange favoritter

Det er mange tydelige favoritter på UFC London. Ikke bare er det mange tydelige favoritter, men mange av dem er skikkelige 60/40-favoritter i tillegg. Bare én kamp har en odds på over 3 (som blir ca 30/70). Det er Jose Quinonez, som møter hjemmefavoritten Nathaniel Wood. Det verste er at modellen min er langt på vei enig med oddsmakerne i dag.

Favoritter er kjedelige

Vi kan ikke bare velge favoritter, folkens. For det første betaler de dårlig, og for det andre så vinner favoritten bare 70 prosent av kampene. Mange av kampene på UFC London vil gå til underdogen, men det evige spørsmålet kommer selvsagt: hvem er de kule underdogsene? Jeg hadde håpt at det skulle være Gunnar som var en av de kule underdogsene. Gunnar har vært underdog før, han, og vunnet de fleste kampene sine. Men modellen er såpass skråsikker på Leon Edwards (70 prosents sannsynlighet) at jeg ikke våger å trosse den. Et godt alternativ er Danny Roberts. Han gis 71 prosents sjanse for å vinne av modellen. Motstanderen hans, Claudio Silva, er favoritt hos Coolbet. Silva har vært ute av gamet en stund, men har kommet tilbake til aktiv tjeneste i buret nylig med en seier over Nordine Taleb. I tillegg har han en seier over Leon Edwards under beltet, men det var nesten fem år siden.

En annen mulighet er Marc Diakiese. Han er også en underdog hos Coolbet, men favoritt i modellen. Han møter Joe Duffy. Det som sannsynligvis ligger tungst i Coolbets minne når de gir Diakiese underdog-status er at han har tapt tre på rad, mens Joe Duffy bare har tapt sin siste kamp. Men streaks betyr ingenting på den gjennomsnittlige UFC-kampen, så det driter vi i. Diakiese har gode stats. Gode nok til å bli prioritert over Duffy. Det er klart at Duffy, som en mer profilert fighter, blir favoritten i slike tilfeller.

Ukas kupong

Jeg kjører to single:

Roberts def Silva for 2.3 i odds.
Diakiese def Duffy for 2.61 i odds.

og what the hell!

Trippel med Gunnar Nelson def Leon Edwards, Roberts def Silva og Diakiese def Duffy for 13.5 i odds. Go Gunnar!

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg. Siden vi startet med Coolbet-tipsene våre har modellen hatt profitt på 20 %.

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg, og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment