Coolbet-tipset: UFC Fight Night Praha

MMA-Revyen gir deg oddstipsene for UFC Praha i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Følg alle prediksjonene, og se modellens presisjon på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Jeg kommer til å angre

Jeg vet allerede at jeg kommer til å angre på noen av dagens tips. Jeg har absolutt ingen tiltro til Stefan Struve. Mannen har vært en enorm skuffelse helt siden den gang, for mange år siden, jeg valgte ham i en fantasykonkurranse i MMA-Revyen til å være den neste tungvektsmesteren. Han var ung, han var høy, han hadde så mye potensial. Siden den gang har Stefan Struve ikke gjort det spesielt bra. Han er underdog hos Coolbet i kveld, men modellen min (som er god på å velge underdogs), mener bestemt at Stefan Struve er en vinner. Det er i alle fall høy sannsynlighet for det i følge modellen min.

Lucile Pudilova har jeg ikke et veldig etablert forhold til. Hun har ikke veldig lang erfaring i UFC, men har gått lenge nok til å bli en rangert utøver. Hun har en del gode stats, som for eksempel godt nedtakingsforsvar. Hun er også god på å holde oppe volumet sitt, også når hun en gang i blant taper. Carmouche, den første kvinnen til å gå en UFC-kamp, har selvsagt mye erfaring og har vunnet mange kamper. Jeg tror den største tingen som skiller dem er alder og slagvolum.

Marco Polo Reyes er en til mulig underdog å satse på. Han er anslått å være klar favoritt i modellen, med omtrent 70 prosents sannsynlighet for seier, mens Coolbet har gitt ham kun en 45 prosents sannsynlighet for seier. Han og Hadzovic er ganske tett matchet erfaringsmessig, men Polo Reyes har jevnt over bedre stats, og det er statsene som teller, folkens.

Tre single

Vi prøver oss på tre single i dag. Jeg tror ikke nok på Struve til å tiltro ham med en dobbel. Dersom alle kampene går inn får vi en veldig god fortjeneste, men dersom bare to går inn, så sitter vi igjen med gevinst likevel. Dobbelen hadde ødelagt den fortjenesten, og jeg syns ikke det er verdt å ta sjansen. Vi går for tre underdogs som er merket av min prediksjonsmodell som favoritter.

1/3 av innsatsen går på en singel – Struve def De Lima til 2.19 i odds.

1/3 av innsatsen går på en singel – Pudilova def Carmouche til 2.26 i odds.

1/3 av innsatsen går på en singel – Polo Reyes def Hadzovic til 2.05 i odds. 

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg. Siden vi startet med Coolbet-tipsene våre har modellen hatt profitt på 20 %.

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg, og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment