Coolbet-tipset: UFC ESPN+2

MMA-Revyen gir deg oddstipsene for UFC on ESPN+2 i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Dokumentasjon av modellen kommer snart til mmarevyen.com, og du kan følge alle prediksjonene på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Langt mellom overraskelsene

Min prediksjonsmodell er i overensstemmelse med Coolbet på de fleste av helgas kamper, med to nevneverdige unntak. Vi tar det viktigste her. Modellen min ser Rafael Assuncao som klar favoritt, mens han er en veletablert underdog hos Coolbet. Det er litt rare greier. De har møttes før, og da vant Assuncao på delt dommeravgjørelse.

Videre har Assuncao kun tapt to ganger i en lang UFC-karriere og det ene tapet er et nylig ett til TJ Dillashaw, mesteren i vektklassen. Han har også en seier mot TJ, så det jevner seg litt ut. Assuncao har kjempesterke stats. Han har høyt forsvar mot slag, høyt forsvar mot nedtakinger, bruker både høyt slagvolum i kampene sine og mikser nedtakinger godt. Assuncao er en klassisk favoritt etter kvantitative beregninger.

Har Moraes noe som gjør dette verdiløst, men som ikke kan måles? Vel, han har knockouter. Problemet er bare at mange knockouter på historikken ikke predikerer fremtidige seire veldig godt. Det er definitivt fristende å gå for Assuncao gitt alle disse rasjonelle grunnene. Men Moraes har sett veldig bra ut i det det siste da…

Jeg går også for en favoritt i dag. Både Coolbet og modellen min er enige om at Renato Moicano kommer til å vinne over Aldo. Jeg legger også på en klassisk vanskelig målbar begrunnelse: Moicano er sulten up-and-comer, og Aldo snakker ofte om pensjonisttilværelsen. Deadly combo. Moicano er sannsynligvis klar for å møte en av de tidligere mesterene i Jose Aldo.

Helgas kupong

Moicano har 1.76 i odds hos Coolbet. Modellen min gir ham 1.82. Stor grad av enighet. Assuncao er underdog med 2.38 hos Coolbet, men er favoritt med 1.33 i modellen. Samlet modellens totale odds er dermed 2.40 på denne kombinasjonen, mens Coolbets er 4.18. Dobbel utbetaling for halvparten med risiko er jo et røverkjøp det.

Moicano def Aldo og Assuncao def Moraes for 4.18 er dermed anbefalingen. 

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg.

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg, og sannsynlighet for seier for hev utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment