Skjermdump: Youtube.

Coolbet-tipset: UFC 235

MMA-Revyen gir deg oddstipsene for UFC 235 i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Følg alle prediksjonene, og se modellens presisjon på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Vi driver ikke med hedging

Endelig! Endelig et UFC-kort der modellen og Coolbet er ordentlig uenige! Hold på hatten og finn frem lommeboken, kjære leser, for her er det mulig å tjene penger!

Så langt har man ikke blitt rik av å følge mine tips slavisk, men jeg har en tendens til å plukke riktig vinnere i kamper, selv om kombinasjonene mine ikke alltid slår inn. Ta derfor forbehold om at det kan være lurt å ikke nødvendigvis strukturere kupongen din slik jeg har gjort det.

Hør om UFC 235 i MMA-Revyens podcast.

Første kamp der modellen er grovt uenig med Coolbet er Misha Cirkunov mot Johnny Walker. Mannen med det whiskyinspirerte navnet Johnny Walker, som har gjort seg selv nærmest umulig å Google enkelt, har vunnet sine to første UFC-kamper overbevisende. Han gikk forrige kamp så sent som 2. februar, og har allerede flust av passasjerer på hypetoget sitt. Modellen er ikke solgt på den unge vandreren. Her indikeres det Cirkunov-seier mer 69 %, som anses som en høy sannsynlighet. Til 2,50 i odds er derfor latvieren første mann i dobbeltspillet.

Kamaru Usman er det andre valget i dobbeltspillet. Jeg må innrømme at denne overrasket meg på to plan: For det første hadde jeg trodd at Woodley kom til å være favorisert av modellen, og for det andre hadde jeg trodd at Usman skulle være en større underdog hos Coolbet enn han er. 2,40 i odds er likevel ikke så galt når modellen indikerer kun 41 % sannsynlighet for Woodley-seier. Setter man dem sammen i en kupong har man på magisk vis forvandlet én utepils til to utepils, burger på McDonalds og taxi hjem.

Vi driver med sjansespill

Så til det virkelige wildcardet. Tror du ikke modellen gir Diego Sanchez hele 79 % sannsynlighet for seier over Mickey Gall? Etter Jon Jones er Sanchez faktisk den største favoritten på dette kortet. Coolbets coole 3,20 i odds gjør Sanchez interessant i min bok. Har han endelig blitt gammel, eller har han fortsatt en kanin i hatten?

Summert gir dette følgende kupong med ett dobbeltspill og ett enkeltspill:

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg. Siden vi startet med Coolbet-tipsene våre har modellen hatt profitt på 20 %.

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg, og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment