Skjermdump: Youtube.

Coolbet-tipset: UFC 234

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC 234 i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Dokumentasjon av modellen kommer snart til mmarevyen.com, og du kan følge alle prediksjonene på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Man tager det man haver

“For et helhetlig godt MMA-stevne UFC 234 er!” –Ingen

For å fylle mitt krav til underholdningsverdi trenger jeg egentlig ingen andre kamper denne helgen enn Israel Adesanya mot Anderson Silva. For å fylle mitt krav til bettingartikkel skulle jeg gjerne hatt litt mer. UFC 234 har flust med det vår eminente tidligere produsent Thorvald Ness kaller sorte navn (altså MMA-utøvere uten Wikipedia-side, vår lakmustest på kvaliteten til et UFC-kort). I tillegg er modellen og Coolbet langt på vei enige i de få kampene som lar seg predikere denne helgen. Likevel tar jeg mandatet mitt om å gjøre deg rik seriøst, så her er det vi får til.

Hør om UFC 234 i MMA-Revyens podcast.

Enkel

Det er ikke egentlig noen god kandidat for en enkel på dette kortet. Historisk sett har jeg plukket en utøver som er kraftig underdog hos Coolbet, men favoritt i modellen. Det er kun én ordentlig underdog på dette kortet, og utrolig nok er det Anderson Silva. Problemet er at han er enda kraftigere underdog i modellen. Coolbet har Silva på 4,28 i odds, mens modellen gir en 81 % sannsynlighet for Adesanya-seier, som gir en Silva-odds på 5,26. Jeg får holde meg tro til formatet mitt og si at du bør sette en singel på Silva – om ikke annet har du noe å glede deg over uansett hvem som vinner.

Dobbel

Den ganske ukjente Ricky Simon møter Rani Yahya i tredje kamp på hovedkortet. Coolbet har Simon som en forsiktig underdog med odds på 2,00 mot Yahya på 1,85. I modellen er det kun 27 % sannsynlighet for Yahya-seier, noe som gjør Simon trygg som én av to i den doble. Nummer to i den doble er Robert Whittaker. Modellen gir ham en seierssannsynlighet på 67 %. Til Coolbet-odds 1,44 er ikke det allverden, men dessverre er det det beste vi får til denne uken.

Oppsummert får vi altså dette:

Jeg har ikke klokketro på noe denne helgen, så spill forsiktig, kjære leser.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg.

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg, og sannsynlighet for seier for hev utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

 

Leave A Comment