Skjermdump: Youtube.

Coolbet-tipset: UFC 232

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC 232 i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Dokumentasjon av modellen kommer snart til mmarevyen.com, og du kan følge alle prediksjonene på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Motstrømsbetting

El soltero

Statistikk er finurlige greier. En liten del av meg håper du som leser dette satt alle sparepengene dine på Shogun-seier over Tyson Pedro og ble rik (selv om økonomen i meg skriker), og at du, som meg, strittet imot “sunn fornuft” på akkurat det tipset. For de aller fleste var det smått utrolig at Shogun kunne dra den opp av hatten, men ikke for modellen til Andreas. Dermed skal jeg trosse sunn fornuft nok en gang på dagens singel: Nunes-seier over Cyborg. Tror jeg det kommer til å skje? Nei. Har modellen oftere rett enn meg? Utvilsomt.

Hør om UFC 232 i MMA-Revyens podcast.

Nunes har 3,02 i odds på seier over Cyborg. Modellen gir en sannsynlighet for Nunes-seier på 62 % (!). Det skal være nevnt at modellen har et blind spot på utøvere som skifter vektklasse, så det er vel så mye utav nysgjerrighet som av potensiell inntjening jeg velger dette spillet.

El doble

Dobbeltspillet er preget av utøvere som er underdogs hos Coolbet, men sterke favoritter i modellen. Corey Anderson har 2,40 i odds mot Ilir Latifi, men modellen indikerer en stor sannsynlighet for Anderson-seier: hele 78 %. Derfor er Anderson bankers som en av to i helgens dobbeltspill.

Neste jeg vil ta med er Carlos Condit. For lyttere av podcasten er det sikkert ikke noen bombe: Carlos Condit er en av mine favorittutøvere, og tross i fem tap på de siste seks kampene er han fortsatt en solid og mangefasettert utøver. Chiesa går for første gang i UFC-karrieren opp til weltervekt i denne kampen, etter to strake tap i lettvekt. Coolbet gir deg 2,30 i odds på Condit, mens modellen indikerer en 70 % sannsynlighet for Condit-seier. Usikkerhetsmomentet her er imidlertid vektklasseskiftet, som modellen som nevnt ikke tar høyde for. Vil Chiesa gjøre som Rafael Dos Anjos og Donald Cerrone og se uslåelig ut i weltervekt, eller er Condit fortsatt en ringrev? Jeg tror det siste, og spiller på Condit-seier.

El oppsummering

Setter da en dobbel på Condit og Anderson, samt en singel på Nunes. Det gir meg følgende totale odds:

For de som nå er skuffet over at ikke Alexander Gustafsson er med i dagens oddstips: Han er underdog hos Coolbet, og en enda større underdog i modellen, som gir en 77 % sannsynlighet for Jones-seier. Men det er jo lov å spille litt med hjertet, så lenge man ikke satser gården.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg.

Sjå resten av prediksjonane på MMA-Revyens oddsblogg.

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg, og sannsynlighet for seier for hev utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment