Skjermdump: Youtube.

Coolbet-tipset: UFC Fight Night Denver

MMA-Revyen gir deg oddstipsene for UFC Fight Night Denver i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Dokumentasjon av modellen kommer snart til mmarevyen.com, og du kan følge alle prediksjonene på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Risiko = avkastning

Siden det er den litt mer risikovillige delen av redaksjonen som står for bettingtips i dag skal vi gå for litt større potensiell utbetaling. Det er dessverre tilfellet denne helgen at svært få kamper i det hele tatt kan predikeres, da dette er “et topptungt drittkort”, for å sitere min kumpan Andreas Roaldsnes. Heldigvis er det bred uenighet mellom modellen og Coolbet her, noe som gjør at vi også kan gå for en potensielt stor utbetaling.

Raquel Pennington er underdog mot Germaine De Randamie hos Coolbet, men modellen indikerer en 62% sannsynlighet for Pennington-seier. Til 2,65 i odds ser Pennington derfor ut til å være en god måte å tjene penger på. Coolbet har også Mike Perry som favoritt over Donald Cerrone, med odds på Cerrone-seier på 2,70. Modellen har derimot klokketro på Cerrone, og gir ham en 72% sannsynlighet for seier. En skal imidlertid huske på at Cerrone har gått majoriteten av UFC-kampene sine i lettvekt, og er 5-4 i weltervekt. Likevel går jeg for følgende kombo:

Pennington def De Randamie og Cerrone def Perry til 7,16 i odds.

Er du ekstra risikovillig kan jeg slenge inn at Ashley Yoder har en 60% sannsynlighet for å slå Amanda Cooper, men er underdog hos Coolbet til 2,09 i odds.

Hvis vi skal tro modellen (og det gjør vi jo) skal det være mulig å tjene litt her. Det er, som vi økonomer pleier å si, penger på bordet denne helgen.

Alle prediksjoner på MMA-Revyens oddsblogg

Se alle prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment