Skjermdump: Youtube.

Coolbet-tipset: UFC Dobbelhelg

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC dobbelhelg i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Dokumentasjon av modellen kommer snart til mmarevyen.com, og du kan følge alle prediksjonene på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Do you wanna be a fucking gambler?

Ikke full pott for de som fulgte tipsene mine forrige gang, men vi holder oss i sporet med de potensielt sett store utbetalingene. Denne helgen er det to UFC-kort (ett på fredag og ett på søndag), men likevel ganske få kamper som er predikerbare. Modellen er også langt på vei enig med Coolbet, som betyr at vi denne gangen må se etter underverdsatte underdoger og oververdsatte favoritter. Det er imidlertid én kamp der modellen er uenig med Coolbet, og det er Wilson Reis vs Ben Nguyen. Reis har tre strake tap i en divisjon UFC virker til å prøve å bli kvitt, og dermed kniven litt på strupen her. Hos Coolbet er han underdog med en odds på 2,18, mens modellen gir ham en implisitt seierssannsynlighet på 58%. Kan være en god mulighet.

I landet for underverdsatte underdoger er Bryan Caraway et interessant valg. Coolbet har 2,98 i odds på Caraway-seier, som er ganske stivt. Modellen indikerer Pedro Munhoz-seier med en svært knapp margin, bare 50,6%. Dermed kan det lønne seg å spille på underdogen Caraway. Går denne uken for følgende kombo:

Wilson Reis def Ben Nguyen (2,18) og Bryan Caraway def Pedro Munhoz (2,98) til samlet odds 6,50.

Du liker å leve farlig, sier du? Hva hvis jeg forteller deg at modellen har 62% sannsynlighet for Mauricio “Shogun” Rua-seier over Tyson Pedro, mens Coolbet gir deg hele 4,40 i odds på Shogun? Kunne du tenke deg å sette en single på Shogun da?

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg.

Se alle prediksjonene, og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment