Skjermdump: Youtube

Coolbet-tipset: UFC 230

MMA-Revyen gir deg oddstipsene for UFC 230 i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Dokumentasjon av modellen kommer snart til mmarevyen.com, og du kan følge alle prediksjonene på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Vi kjører en trygg rute for UFC 230

Vi tar den tryggeste først. Jeg har sett etter kamper som er relativt jevne hos Coolbet, men der favorittene er større i min modell. Et interessant eksempel er Chris Weidman. Coolbets odds angir en implisitt sannsynlighet for Weidman-seier på 65 prosent. I min modell er Weidman favorisert helt opp til 73 prosents sannsynlighet for seier. Den neste av de tryggere kampene som er overvurderte er Knight mot Rinaldi. Coolbet anslår det som 72 prosents sannsynlighet for Knight-seier, mens min modell har Rinaldi helt oppe på 82 prosent. Dersom du skal velge to favoritter på UFC 230 så ville jeg ha valgt en kombinasjon av Knight og Weidman, til 2.1 i odds (implisitt sannsynlighet på 50 prosent hos Coolbet, men 60 prosent i min modell).

Weidman def Souza og Knight def Rinaldi for 2.1 i Odds. 

Dersom du er interessert i å ta flere sjanser hadde modellen min anbefalt å kjøre seier for Moddaferi. Hun er satt med nesten even-steven i sannsynlighet der, men modellen tar ikke hensyn til at Moddaferi har tapt til Eubanks før i TUF. Det er fristende å satse på Moddaferi, men husk Chaels råd: når to fightere rematcher og den unge vant den første, vinner den yngre fighteren igjen, bare lettere.

Det er ikke noen gode underdogs på 230. De beste tipsene er sannsynligvis favoritter som er enda større favoritter i min modell enn hos Coolbet. Andre gode valg er Shane Burgos.

 

Alle prediksjoner på MMA-Revyens oddsblogg

Se alle prediksjonene, og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

Leave A Comment