Coolbet-tipset – Fight Night Beijing

MMA-Revyen gir deg oddstips for UFC Fight Night Beijing i samarbeid med Coolbet.

Coolbet-tipset er et samarbeid mellom MMA-Revyen og Coolbet. Foran hvert UFC-stevne predikerer Andreas vinnerne i hver av kampene med sin prediksjonsmodell. Dokumentasjon av modellen kommer snart til mmarevyen.com, og du kan følge alle prediksjonene på Oddsbloggen. I spalten Coolbet-tipset trekker vi ut de mest interessante kampene fra prediksjonsmodellen der vi tror Coolbet bommer.

Mye rask, men litt snacks, i Beijing

Fight Night Beijing har to veldig interessante tungvektskamper på topp, men ellers er det for det meste lokalt talent som får prøve seg i Kina. Dette betyr at det er få kamper å velge i, dersom man kjører kun modellmetoden og ser på kamper som er predikerbare. Vi mangler for eksempel en prediksjon på Overeem mot Sergey Pavlovich, ettersom Pavlovich debuterer i UFC mot 60-kampsveteranen Overeem (!).

Vi prøver igjen en kombinasjon av risiko og favoritt. Favoritten i dag er Welli Zhang. Hun har én kamp fra før i UFC og en herlig record. Motstanderen Jessica Aguilar har tapt noen kamper i UFC nå, og har en seier og to tap i organisasjonen. Zhang har som sagt kun én tidligere motstander, men kampen mot Taylor gav henne en veldig imponerende statistikk å ta med inn mot Aguilar. I min modell, som kun ser statistikken fighterne kommer inn med er Zhang 10 til 1 favoritt og har 1.07 i odds. Vi får litt mer fra Coolbet, som setter 1.27 på henne.

Vi skal også ta litt risiko. En annen stor underdog på kortet er Francis Ngannou. Francis var favoritt mot daværende tittelholder Stipe Miocic, men ble raskt avslørt på brytingen sin. Det er sikkert en av grunnene til at så mange velger brytespesialist Curtis Blaydes. Modellen min predikerer en svært jevn kamp mellom Blaydes og Ngannou (eller, ikke at kampen er jevn, men at det er nesten like stor sannsynlighet for at Ngannou vinner som at Blaydes vinner). Når Ngannou er såpass stor underdog som 2.85 (som betyr at Coolbet tror at det er omtret 65 prosents sjans for at Ngannou taper) så har jeg troa på å velge Ngannou i denne kampen. Ngannou har også vist at han kan stå en 25 minutts kamp – selv om han ikke har energi til å bevege seg så mye – og da er han farlig hele veien for Blaydes.

Vi kjører en kombinasjon på Ngannou (2.85) og Zhang (1.27) som gir en kombinert odds på 3.6. 

Se resten av prediksjonene på MMA-Revyens oddsblogg.

Se alle prediksjonene, og sannsynlighet for seier for hver utøver på MMA-Revyens oddsblogg.

 

 

Leave A Comment