Stipe Miocic var lettere sur over å være underdog som tittelforsvarer i UFC, men viste seg frem fra sin beste side mot Francis Ngannou. Bilde: Youtube

Episode 157

Andreas og Sverre snakker tungvekts-naivitet, Bellators tungvektsturnering og muligheten for å få litt luftfriskner inn for å takle drittlukta som har lagt seg i DCs karriere etter Jon Jones-tapene.

Torstein er borte denne uka for å være vekter ett eller annet sted annet enn Flesland. Andreas benyttet anledningen til å lage MMA-Revyens aller første episode med mulighet for innringing for lytterne. Mr. International, Sverre Humberset Hagen, blir med via Google Hangouts for å diskutere tungvektsdivisjonen i UFC. Var vi naive som kjøpte hypen rundt Francis Ngannous tungvektsløp? Hvem skal nå utfordre UFCs mestforsvarende tungvekter, Stipe Miocic? Vi lurer også på hvor mange av lytterne våre som så Bellator i helga.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment