Episode 156

I episode 156: Usman-seier, UFC 220 og Jon Jones tar løgndetektortest.

I ukens episode bryter Andreas og Torstein ned Emil Meeks kamp mot Usman. De lanserer begrepet “Usman-seier”: Hvordan man vinner en kamp, men fortsatt taper verdi i publikums øyne. Hvor går veien for Emil nå? Må han bygge seg opp etter standard UFC-modell, eller får han et nytt stort navn?

Lytterne har som vanlig vært rause med spørsmål. Andreas og Torstein diskuterer hvorvidt Rose Namajunas hadde vært mer salgbar med langt hår, om Marthin Hamlet Nielsen får sin neste kamp i Cage Warriors og om man er lei av Jon Jones eskapader.

I tillegg bryter de ned UFC 220. Står vi foran et veiskille i tungvektsdivisjonen? Kan Volkan Oezdemir fortsette eventyret og ta tittelen fra Daniel Cormier?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment