Mohsen Bahari (til høyre) er aktuell som hovedtrener for Emil Meek. Lørdag 10. desember debuterer Meek i verdens ledende MMA-organisasjon, UFC Foto: Vegard Breie/Viaplay

Mohsen Bahari – Episode 143

Frontlines “Professor”, Mohsen Bahari, er Emil “Valhalla” Meeks hovedtrener. Meek debuterer i verdens ledende MMA-organisasjon, UFC, om litt over en uke ved UFC 206 i Toronto, Kanada.

Ukas gjest i MMA-Revyen er Mohsen Bahari. Mohsen er en av Norges beste MMA-utøvere, for tiden signert til Cage Warriors, med en kamphistorikk på ni seire og tre tap. Mohsen Bahari kom nylig tilbake fra en lengre pause fra buret med en førsterunders-seier mot Ali Arish i Cage Warriors i september.

I tillegg til å være en av våre ledende MMA-utøvere er Mohsen i tillegg aktuell som hovedtrener i Frontline Academy, med det overordnede ansvaret for Norges to eneste UFC-fightere, Jack Hermansson og Emil Meek.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment