Torstein gleder seg over overraskelsesbesøket i studio.

MMA-Revyen – Episode 133 – 12.06.2016

I episode 133: Andreas Roaldsnes gjør comeback, Brock Lesnar rir igjen og vi har to nordmenn i UFC.

Selv om vi drev med villedende reklame da vi sa at Torbjørn Madsen og Hans Olav Ingholm skulle være med, er vi fornøyde med vikarresultatet: Andreas Motherfuckings Roaldsnes.

Gutta snakker om UFC 199 og Michael Bispings noe overraskende seier. Hvem blir den neste nå? Mellomvekt er spekket med utfordrere, og både Rockhold, Weidman, Jacare og Romero kommer til å legge inn søknad om å være Bispings første tittelforsvar.

I tillegg diskuteres Brock Lesnars varslede comeback på UFC 200. Er dette en konsekvens av at Conor McGregor ikke kommer til å være på kortet? Hvor mye penger har UFC egentlig lagt på bordet for at dette skal skje? Og kan vi akseptere at Lesnar får lov til å se bort fra USADA-reglene UFC opererer under?

Vi får også høre fra Andreas sin opplevelse med MMA Puls, det nye prosjektet til Anders Kvaal, og gutta streifer innom toppkampene på UFC-kortet neste helg. Får vinneren av Rory MacDonald og Stephen Thompson neste tittelkamp?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment