MMA-Revyen TnT – Episode 131 – 25.05.2016

I episode 131: Norge invaderer Italia, UFC-kavalkade og Jack Hermansson.

Torbjørn og Torstein er endelig samlet igjen, og de snakker om Torbjørns nært forestående kamp 4. juni. Har vektkuttet gått bra? Hvordan lever egentlig en MMA-utøver tidlig i proffkarrieren? I tillegg forteller Torstein om hvordan det har vært å free-ride på Emil Weber Meeks suksess, og dermed kunne oppgradere seg selv til g-kjendis.

Jack Hermansson leverte et klinisk strikingseminar i helgen, og er med dette 13-2 med åtte strake seiere. Hvordan opplevde Jack Venator, sett i forhold til de andre større promosjonene han har fightet for? Hva blir det neste for Hermansson? I tillegg får vi kanskje svar på spørsmålet journalister har stilt over en lav sko denne helgen: Er han egentlig norsk, a?

I lytterspørsmålsdelen diskuteres BJ Penns fremtid etter at han nylig fant ut av at IVer ikke lenger er lov, samt hvor urokråka Will Brooks havner nå som han er ute av Bellator. I tillegg diskuteres UFC Fight Night Vegas og UFC 199.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment