Fra venstre: Thorvald Ness, Torstein Sandaa-Johansen og Hans Olav Ingholm.

MMA-Revyen TnT – Episode 130 – 13.05.2016

I episode 130: The Reem blir unektelig, Emil Weber Meek drar til Italia og Anderson Silva ødelegger UFC 198.

I ukens episode av MMA-Revyen vikarierer Hans Olav Ingholm for en Torbjørn Madsen som ligger hardt i oppkjøring til neste kamp. Med seg har de Thorvald Ness.

Sett PPV-stemningen med videopakken til UFC 198.

UFC Rotterdam kom og gikk, og ble en parademarsj for nederlenderne på kortet. Med fire strake seiere er Alistair Overeem etterhvert unektelig for en tittelkamp i redaksjonens øyne – men vil UFC-ledelsen se det på samme måte?

21. mai er det norsk (og Frontlinesk) aften på Venator FC 3 i Milano i Italia. Simeon Thoresen skal møte Karl Amoussou, Jack Hermansson tar imot Ireneusz Cholewa, men kanskje størst av alt; Emil Weber Meek møter Rousimar Palhares til kamp om weltervekttittelen i Venator. Gutta diskuterer nordmennenes sjanse, samt oddsene for at Rousimar Palhares kommer til å følge reglene.

UFC 198 var ett av de beste kortene Zuffa har satt opp på lang tid. Var. Dessverre mister vi Anderson Silva mot Uriah Hall, en kamp man har ønsket seg siden Hall sparket Adam Cella inn i ubetydeligheten på TUF 17. Likevel er det tittelkamp i tungvekt, og en svært avgjørende 185-match mellom Ronaldo Jacare Souza og Vitor Belfort. Hvem vil karre seg til tittelsjanse når den voksne alligatoren møter den unge dinosauren?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment