Skjermdump: Youtube.

Veien videre: UFC Fight Night Tampa

Hva blir det neste for vinnerne fra UFC Fight Night i Tampa, Florida?

Cub Swanson

Cubbie hadde hatt to knusende nederlag mot Frankie Edgar og Max Holloway, og kom inn til helgens kamp etter nesten et års pause. Fritiden har gjort ham godt, for Swanson så bedre ut enn påSkjermdump: Youtube. lenge. Presis og uortodoks striking, flere anledninger der han rystet motstander og en metodisk god kamp så Cub Swanson hente sin første seier på nesten to år.

Bør møte: Dennis Bermudez

Cub har vært i gamet lenge, og har allerede møtt brorparten av gutta i toppen av divisjonen. Med solide tap mot både Frankie og Holloway får han neppe møte noen over seg i divisjonen. Dermed kan Dennis Bermudez være et godt alternativ. Bermudez kom sterkt tilbake mot Kawajiri i februar etter selv å ha gått på to tap, og kampen vil vise om Cub har gjort de endringene han må for å kunne henge med en toppnivå bryter.

Se pressekonferansen fra helgen i vår videopakke.

Khabib Nurmagomedov

Ørnen fra Dagestan fikk ny motstand på kort varsel, og det hersket liten tvil om hvem som var den dominante part. Khabib gjorde det Khabib gjør, og avsluttet kampen etter en lekkerbisken av en grapplingserie. Det er imidlertid vanskelig å bedømme noens nivå basert på an kamp på kort varsel mot antatt svakere motstand, men forhåpentligvis fikk Nurmagomedov børstet av litt av ringrusten før neste kamp.

Bør møte: Vinneren av Rafael dos Anjos og Eddie Alvarez (7. juli)

Khabib er nå 23-0 i MMA, 7-0 i UFC og var den siste til å slå den nåværende tittelholderen dos Anjos. Han har vært lenge på sidelinjen grunnet skader, men nå er han omsider frisk. Han skal helt åpenbart ha neste tittelkamp.

Rose Namajunas

Thug Rose dro i land en hårfin avgjørelse mot Teica Torres i en kamp som ikke imponerte redaksjonen nevneverdig. På tross av et enormt potensiale blir det noen ganger hakket for villt, og lørdagens kamp var et eksempel på det.

Bør møte: Vinneren av Joanna Jędrzejczyk og Cláudia Gadelha (8. juli)

Skjermdump: Youtube.

Rose står nå med tre strake seiere, som blant annet inkluderer en nedsabling av publikumsfavoritten Paige VanZant. Det er dessverre ikke slik at det regner reelle utfordrere i stråvekt, og Namajunas kan dermed uten problemer sitte ute til senhøsten og vente på en kamp mot vinneren av Joanna og Cláudia. Spørsmålet er om hun vil vente så lenge på en kamp…

Hør om UFC i MMA-Revyens podcast.

Glover Teixeira

Teixeira gjorde kort prosess på veteranen Rashad Evans. En nydelig plassert venstre hook sendte Evans i matten, og Glover fant seg igjen på en legitim seiersrekke som plasserer han i toppen av divisjonen.

Bør møte: Anthony Johnson

Glover gjorde jobben enkel for både oss og Joe Silva, og kalte ut Anthony Johnson. Det er en fenomenal kamp. Nå som DC og Jones-kampen er utsatt, må nok Rumble belage seg på å gå en kamp til før tittelkamp, og en seier over Glover sementerer tittelkandidatplassen. Tilsvarende vil Glover med en seier over Johnson ha fire strake seiere mot toppmotstand, og bli unektelig i en tittelkampdiskusjon.

Leave A Comment