MMA-Revyen TnT – Episode 129 – 26.04.2016

I episode 129: Conors siste såpeopera, UFC 197 og Benson Hendersons Bellator-debut.

Torbjørn og Torstein har med seg hovedtalsmann for MMA-Revyens podcastlyttere Hans Olav Ingholm i ukens episode. De snakker Benson Hendersons Bellator-debut, som ikke gikk helt etter planen for Benson. Dette har reist en rekke spørsmål: Er nivåforskjellen på Bellator og UFC så stor som vi tror?

På snaut en uke har Conor McGregor gått fra å være med, til å være av, til å være med, til å være av UFC 200 igjen. Hva skjer egentlig mellom Conor og Dana White? Hva gjør UFC med flaggskipet UFC 200 om de ikke har McGregor på kortet? I tillegg diskuteres UFC 197, og både returen til Jon Jones og den fullstendige dominansen til Demetrious Johnson. Etter denne helgen har mange spurt seg: Hvem er egentlig den beste, pound-for-pound, i MMA?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment