Fra venstre: Torbjørn Madsen, Torstein Sandaa-Johansen, Jake Shields og Eivind Windsrygg.

MMA-Revyen TnT – Episode 127 – 07.04.2016

I episode 127: Jake Shields i studio, Polaris 3 og Kenneth Bergh i TUF.

I ukens episode har gutta med MMA-utøver Jake Shields og hovedtrener på Bergen Grappling Eivind Windsrygg

De snakker om nyhetene vedrørende Kenneth Bergh. Bergh blir med i The Ultimate Fighter sesong 23, og blir med det forhåpentligvis vår nye nordmann i UFC. Bergh er 3-0, og gutta tror han har gode sjanser både til å bli Norges fjes utad for UFC, og til å gjøre det skarpt i konkurransen. I tillegg diskuterer de tungvektsfesten UFC serverer fra Zagreb på søndag, med en hovedkamp som forhåpentligvis gir oss en ny tittelkandidat i tungvekt.

Jake Shields er i studio, og de snakker om den svært underholdende grapplingkampen han hadde mot AJ Agazarm på lørdag. Kampen endte uavgjort, men ikke uten kontroverser. Man fikk til og med se et ekte Stockton-slap! Etter Jon Fitch sin seier mot João Zeferino er Shields nestemann for tittelen i World Series of Fighting. Han snakker om det, samt muligheten for både ny kamp mot Rousimar Palhares og potensialet for en UFC-retur i fremtiden.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Comments
2 Responses to “MMA-Revyen TnT – Episode 127 – 07.04.2016”
  1. Tor K says:

    Godt gjort å få med Jake Shields OG Dan Hardy i samme episode… 😛

    • Torstein Sandaa-Johansen says:

      Ja, tidenes booking! Kjempeflaks at Hardy tilfeldigvis hang rundt i lokalene våre akkurat den dagen.

Leave A Comment