MMA-Revyen TnT – Episode 126 – 01.04.2016

I episode 126: Nordmennene invaderer Venator, UFC200 og enorme nyheter fra MMA-Revyen.

I ukens episode diskuteres regnet av storkamper for nordmenn som kommer de neste månedene. Emil Weber Meek møter Rousimar Palhares for tittelen i weltervekt i Venator FC, Jack Hermansson forsvarer tittelen i Cage Warriors og Simeon Thoresen har fått kamp mot veteranen Karl Amoussou. Kan nordmennene gjøre rent bord? Banker både Emil og Jack på døra til UFC med seiere i de neste kampene? I tillegg diskuteres den nært forestående grapplingkampen mellom Rousimar Palhares og Garry Tonon, for de som liker slikt.

I lytterspørsmålsdelen diskuteres UFC200. Her er det mye snacks, men også mye overraskende. Hvem hadde trodd at Conor McGregor skulle ta en umiddelbar omkamp mot Nate Diaz i weltervekt? Kommer vi noen sinne til å få se Conor tilbake i fjærvekt?

I tillegg kan MMA-Revyen skilte med banebrytende nyheter: Neste uke blir en av de største MMA-utøverne i weltervekt i verden med i podcasten – men hvem er det?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment