Bilde: Instagram.

MMA-Revyen Sverreprat – Episode 128 – 20.04.2016

I episode 128: TUF-aktuelle Kenneth Bergh i det portable studio, fightgamet og UFC 197

I denne vekas episode av MMA-Revyen er The Ultimate Fighter-aktuelle Kenneth Bergh gjest. Ein ny sesong av the Ultimate Fighter ( TUF) startar denne veka, og dei to første episodene skal utøvarar kjempe om å få delta på realityshowet. Kenneth Berg er ein av desse, som første nordmann nokon sinne. Vi snakkar sjølvsagt om TUF og prosessen som førte han fram til tryouts.

Bergh utdjupar vidare svært interessant om fightgamet, mentaliteten rundt det å gå kamp, skadeforebygging, og den kuriøse teknikkboka.

Vi diskuterar naturlegvis UFC 197 som er til helga. Har Ovince St. Preux eigentleg ein sjanse mot Jon Jones? Og fortsettar Demetrious “mighty mouse” Johnson sin dominans? Og kva med tidlegare tittelhaldar Anthony Pettis? Møter han veggen mot eksplosive Edson Barboza, i det som kan bli stevnets kamp?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment