MMA-Revyen TnT – Episode 124 – 02.03.2016

I episode 124: Tredje runde, ny spalte og enorm selvtillit i studio.

Torbjørn og Torstein er tilbake med en ny episode av MMA-Revyen. Med seg har de talsmann for MMA-Revyens podcastlyttere, Hans Olav Ingholm.

Gutta tar for seg UFC London. Hvem vant egentlig kampen mellom Anderson Silva og Michael Bisping? Hva kvalifiserer som en 10-8-runde? I tillegg spekuleres det i hvor enorm Tom Breese faktisk er.

I lytterspørsmålsdelen snakkes det om et potensielt rivaleri i Team Jackson/Winkeljohn som følge av det kommende møtet mellom Andrei Arlovski og Alistair Overeem. Gunnar Nelson møter Albert Tumenov på samme kort, og det diskuteres Nelsons muligheter mot den hardtslående russeren. I tillegg debuteres “Wrestling-revyen”, en sannsynligvis forbigående spalte ledet av Hans Olav.

Ventetiden er endelig over, og UFC 196 kommer løpende nå til helgen. Det ble ikke helt det man forventet, men likevel to toppkamper som bør glede de fleste MMA-fans. I digresjonens ånd diskuteres det om Hans Olav kan banke Ronda Rousey, og hvorvidt Torstein kan slå Heidi Weng på ski.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment