Klarer denne gjengen å trekke paralleller mellom Conor McGregor og Sophie Elise?

MMA-Revyen TnT – Episode 121 – 06.02.2016

I episode 121: Conor McGregor vs Sophie Elise, Sage Northcutt tapper og Bellator tar over verden.

I ukens episode har vi med oss Hans Olav Ingholm, nyutnevnt talsmann for MMA-Revyens podcastlyttere. Vi snakker om Conor McGregors “takketale” etter å ha blitt kåret til årets fighter under The MMA Awards, og hvorvidt Conor er gjennomtenkt i det han driver med. I tillegg diskuteres Benson Hendersons skifte over til Bellator – er MMA inne i en metamorfose, eller er dette kun én person som prøver å tjene penger?

I lytterspørsmålsdelen snakker vi om submissionforsvaret til Sage Northcutt, og debatterer hvorvidt man skal gi han litt slack fordi han er så ung. I tillegg vurderer vi Ben Rothwells vei mot tittel i tungvekt, og spør oss selv hvorvidt vi har mest lyst til å se han vinne på grunn av fighterevner eller danseevner.

Vi diskuterer selvsagt det kommende kortet og kampen mellom Johny Hendricks og Stephen Thompson. Har egentlig Thompson en sjanse, når Hendricks slår folk som Carlos Condit og Martin Kampman?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment