#boysarebackintown

MMA-Revyen Limited Edition – 08.01.2016 – Episode 118

I episode 118: Gutta er samlet atter en gang og snakker UFC 195, Cruz mot Dillashaw og gjør seg opp tanker om året som var.

I årets første episode av MMA-Revyen er hele originalbesetningen samlet igjen! Andreas Roaldsnes. Sverre Humberset Hagen. Torstein Sandaa-Johansen. Det er flashback friday i det vi inntar studio 1 og sparker i gang årets første podcast med toppet lag.

Vi snakker om UFC 195, og hvordan det kanskje var et lite antiklimaks i seg selv. Henger det sammen med at vi er MMA-utmattede etter desember, eller var bare kortet ikke helt på høyde med det vi bør forvente av en pay-per-view? Vi diskuterer Dustin Poiriers imponerende seier, Robbie Lawlers diskutable avgjørelse og hvorvidt vi er solgt på Stipe Miocic som tittelkandidat.

I lytterspørsmålsdelen er det som alltid kraftig deltakelse. Vi diskuterer fighteres tendens til å teste markedet, vurderer poengsystemet i MMA og prøver å komme til bunns i hvorvidt Ronda Rousey bør bytte treningsleir eller ikke. I tillegg tar vi opp vår svært normative vurdering av hvem vi mener er de beste MMA-trenerne i gamet. Vi følger opp med vår svært uhøytidlige utdeling av årets beste fighter, årets beste norske fighter og årets beste kamp.

Vi diskuterer UFC Fight Night Dillashaw vs Cruz. Imiterer Dillashaw Cruz, eller er det noe helt annet han holder på med? Vi spør oss også om hvordan lettvektsbildet ser ut fremover, etter at Rafael dos Anjos ble bekreftet i ny kamp mot Conor McGregor. Kan Pettis komme tilbake, eller er det Alvarez eller Diaz sin tid?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment