Tre folk, tre byer, tre studio, en podcast. (Sverre Humberset Hagen, Tete Lidbom, Torstein Sandaa-Johansen)

MMA-Revyen Sverreprat – 09.12.2015 – Episode 116

I episode 116: Conor McGregor vs Jose Aldo spesial, UFC 194, og Fedors neste motstander

Tre byer, tre studio og en podcast. Andre utgave av Sverreprat ble georgrafiske utfordringer enkelt bekjempet med hjelp fra NRK gjennom satelittstudioer i Trondheim, Bergen og Oslo.

Ukens gjester er MMA-Revyens egen Torstein Sandaa-Johansen og NRK P3s Tete Lidbom fra Heia fotball som har en forkjærlighet for MMA.

I ukens episode går vi entusiastisk rett på sak og snakker om Conor McGregors tittelkamp mot Jose Aldo, som blir årets største største MMA begivenhet. Vi går i dybden og reflekterer rundt Conors medietekke, promoteringsteft og superstardom. Vi prøver også å svare på om det irske fenomenet har skapt en episk fallhøyde med sine ambisiøse uttalelser. På andre siden tar vi for oss Jose Aldo og lar oss fascinere av hans anonymitet og enkle liv tross for ti år som ubestridt fjærvektutøver. Vi forsøker også den vanskelige oppgaven av å predikere utfallet av årets største kamp, hvilke følger det vil få og hvem som eventuelt står som neste utfordrer, der Frankie Edgar og Chad Mendes vil ha en finger i spillet.

Videre tar vi for oss resten av UFC 194 kortet med fokus på den andre tittelkampen Chris Weidman mot Luke Rockhold, som har komt i skyggen av fjærvektsoppgjøret.

Mot slutten kjører vi på med lytterspørsmål der blant annet Fedor Emelianenkos motstander på nyttårsaften, under nye MMA-organisasjon Rizin, forblir et mysterium.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment