Kjernestyret i Bergen T-Party.

MMA-Revyen TnT – 17.11.2015 – Episode 115

I episode 115: Rondas fall, Jack & Emil har kamp og Sirkus Bellator.

Bergen T-party!

I ukens episode snakker vi om storhetens fall, tidenes overraskelse i UFC: Holly Holms knockout av Ronda Rousey. Hva betyr dette for Ronda og resten av divisjonen? Vi dissekerer resten av kortet, og spør oss selv hvorvidt kortet ekskludert hovedkampen hadde nevneverdig underholdningsverdi. Spesielt settes det fokus på tungvektsdivisjonen.

Lytterspørsmålene seiler innom potensielt trenerbytte for Ronda, freakshowet som nylig ble kunngjort i Bellator og neste helgs kamp for Emil Weber Meek. I tillegg snakker vi litt om MMA-landslaget, og norskassimilerte Jack Hermanssons kamp mot Kevin Del (2-3) neste helg.

Finalen i TUF Latin America sesong 2 står for døren, men det er lite tilbøyelighet til å slippe den inn. Selv om hovedkampen fordrer litt entusiasme er det et smalt, tynt kort for de svært spesielt interesserte.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment