MMA-Revyen TnT – 21.10.2015 – Episode 112

I episode 112: Sumo-Torbjørn, vandrepokalen Ronda og familiesagaen Team Alpha Male.

Torbjørn og Torstein er tilbake med en ny utgave av MMA-Revyen TnT. I ukens podcast snakker vi om hvorvidt det å legge opp er blitt en trend i MMA. Frankie Perez, Nick Newell og til en viss grad Brendan Schaub er alle navn som overraskende har gått bort fra MMAen i det siste. Er dette et resultat av Reebok-avtale og fokuset på hodeskader?

Vi tar opp Ronda Rouseys dobbeltmoral. I kjølvannet av et noe spesielt intervju av Travis Browne i the MMA Hour kom det frem at forholdet mellom Travis og Ronda er et faktum. Hvordan kan Ronda med god samvittighet gå for Travis etter all skitkastingen mot Floyd Mayweather? Vi snakker også om familiesagaen Team Alpha Male, fremtiden til Alexander Gustafsson og får korreks diskutabel vedrørende Sage (VanZant) Northcutt. Selvfølgelig nevner vi Nicolas Dalby, vår kjære danske, som går en tøff kamp i møte mot Darren Till på lørdag.

UFC Dublin står for døren, og vi spør oss hvorvidt dette er tidenes svakeste UFC-kort. Vår interesse er der, men er det kun fordi kortet er stappet med folk vi kjenner til fordi de er europeere?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment