MMA-Revyen topper laget for episode 110. Fra venstre Andreas Roaldsnes, Eivind Windsrygg, Baloo, Torbjørn Madsen, Edvin Eldholm og Torstein Sandaa-Johansen.

MMA-Revyen – 06.09.2015 – Episode 110

I episode 110: UFC 191, #Gobig og MMA-Revyen ser fremover mot høsten.

I MMA-Revyens episode 110 topper vi laget med alle våre gjesteprogramledere ettersom denne episoden er siste ordinære i overskuelig fremtid. Vi snakker Demetrious Johnsons store oppvisning mot John Dodson og diskuterer tungvektsdivisjonen i lys av Arlovski mot Mir.

UFCs nye hashtag, #gobig, starter en ny høstsesong av MMA. Vi finner ut av hva vi gleder oss mest til (hint: UFC 194 med Aldo-McGregor og Weidman-Rockhold) og undrer oss om UFC endelig har skiftet politikk og redusert mengden kamper fremover til et nivå det er lettere å følge.

I lytterspørsmålssegmentet tar vi for oss bortfall av kjæreste for Paige Van Zant (barnslig, men det skjedde), bryter ned Maia mot Nelson som går på UFC 194 og prøver å finne ut av hvor vi står engasjementmessig i Fedorbobla.

Vi diskuterer også Andreas sine nyheter. Fra og med midten av september vil podcasten legges om til noen nye formater fordi Andreas flytter til Finnmark. Vi snakker nærmere om hva det betyr mot slutten av podcasten. Frykt ei, forresten. Nettsiden, samarbeidet med VG Sporten og ulike versjoner av podcasten vil fortsette.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment