Sommerpodcast nummer tre preges av to norske kamper. Lykke til til Jack Hermansson i kveld!

MMA-Revyen – 01.08.2015 – Episode 108

I episode 108: Emil Weber Meeks nyeste kamp, Ronda Rousey og Fedor fucks given?

Sommerpodcast nummer tre!

I ukens episode av MMA-Revyen prøver vi å jobbe oss kronologisk igjennom de siste ukenes hendelser. Vi har hatt oss nok en ufortjent ferie, og gått glipp av mye, så vi tar for oss Fedors planlagte retur til MMA og UFC 189. Vi snakker også om Emil Weber Meeks kamp i Polen, dom dessverre ikke gikk Hulkens vei. Hva gjør denne kampen for karrieren til Emil?

I lytterspørsmålsdelen vurderer vi om vi skal kjøpe billett til Neil Magnys hype-tog, om vi skal oppgradere billetten vår til Komfort på Duffy-toget, og hvorvidt Rory MacDonald mot Robbie Lawler er det beste som har skjedd siden ost kom ferdig skivet.

Vi snakker selvfølgelig om Ronda, Ronda og mer Ronda. Er kampen egentlig kompetitiv, eller ligger spenningsmomentet i hvor lang tid Rousey bruker på å avslutte kampen? I tillegg snakker vi om Jack Hermansson, som går kamp mot Karlos Vemola nå ikveld. Med seier er Jack 10-2, og begynner virkelig å banke på storhetsdøren.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment