Mørkets Fyrste, den positive Andreas Roaldsnes, Torbjørn «too close for missiles, switching to guns» Madsen og en noe misunnelig Torstein «Det er fysikk, det» Sandaa-Johansen.

MMA-Revyen – 09.07.2015 – Episode 107

I episode 107: UFC 189, Torbjørn Madsen, skjeggkonkurranse og norsk MMA.

Sommerpodcast nummer to er ute!

I ukens episode av MMA-Revyen har vi med oss pro-fighter Torbjørn Madsen. I første del av podcasten (fra 4:45) snakker vi om dopingdommen til Gilbert Melendez, UFCs nye anti-dopingspolicy, WADA, USADA og svinger en tur innom Reebok-avtalen.

I andre del (fra 48:23) snakker vi norsk MMA. Et lass av norske unge proffer har gått og går kamper i sommermånedene. Thomas Robertsen fikk nettopp sin andre proffseier, og Kenneth Bergh tok sin tredje. Emil Meek og Jack Hermansson går kamper 31. juli og 1. august. Alexander Jacobsen fra Bergen og Joachim Tollefsen fra Frontline går kamp denne helgen, og en mengde fightere har kamper booket i september, inkludert Nils Henrik Tjikkom, Torbjørn Madsen og Edvin Eldholm. Vi snakker om utviklingen og deretter går vi videre til ukas lytterspørsmål, der overengasjementet for Conor McGregor skinner frem.

Lytterspørsmålene er preget av lite spørsmål og mye statements, og ikke overraskende dreier mye seg om Conor McGregor. Vi tar også opp Invicta 13 (hint: blandet respons i redaksjonen), snakker om den hjertevarmende historien om Cody Garbrandt og Maddux og drøfter hvorvidt Gunnar Nelsons nye motstander i Brandon Thatch er et godt eller dårlig bytte.

I siste del av episode 107 (fra 1:57:50) går vi over til UFC189. Vi innfører spalten Conor-fritt Kvarter, da det viser seg (til manges overraskelse) at det er flere kamper på dette kortet. Skjebnesvangre veddemål blir inngått, og vi navigerer deg igjennom hva du skal og ikke skal se i helgen. Vi snakker selvsagt også om UFCs store stjerne Conor, og hvordan kampen vil se ut mot en helt annen motstand enn han forventet.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment